Arrangementen

Het is mogelijk om bij een restaurant of traiteur uit de buurt eten te bestellen. In de gemeenschappelijke ontbijtruimte kan je het eten opwarmen in de oven of op het fornuis en iedere kamer heeft een aparte tafel gedurende heel het verblijf.
Op de website Huy au plaisir logo complet rouge vinden jullie een overzicht van enkele restaurants die sinds de verplichte Corona-sluiting ook bij ons aan huis leveren of af te halen.
Bij ons in de vallei (3 km) is er de traiteur "Histoire et Gourmandises" waar je voor vrijdag- en zaterdagavonden een menu kan bestellen.
Ook gerenomeerde restaurants in de buurt bieden een traiteurdienst aan :
     La RoseraieArabelle Le Coq aux Champ.
En op 3 km in Pont-de-Bonne is er een goede afhaal-pizzeria "Chez Laurent" (gesloten op maandag).

Verblijf je bij ons o.w.v. professionele doeleinden, dan is het zelfs mogelijk om tijdens de dag een dagmenu bij ons te laten toekomen, zodat dit 's avonds enkel moet opgewarmd worden. Dit kan al vanaf 2 personen.

Gelieve het ons om praktische redenen (thuisleveringen) wel even te laten weten als jullie iets gereserveerd hebben.

​Drank is niet inbegrepen, hiervoor staat de honestybar ter beschikking. We vragen je om in onze B&B geen zelf meegebrachte dranken te nuttigen.
Ben je een fervent wijnliefhebber en wens je je eigen wijn te degusteren tijdens uw weekend in de4wilgen? Dit kan mits stopgeld van € 5,- per fles champagne/wijn.

We verwachten natuurlijk wel dat jullie zelf de ruimte na gebruik weer netjes opruimt. Zo ondervinden de andere gasten geen hinder en kunnen wij 's morgens voor het ontbijt zorgen.