Traiteur

Traiteur
  • Click to enlarge image 01 Traiteur is geweest DSC_6385.JPG Eten bij de traiteur besteld
  • Click to enlarge image 02 201610 14 Theo  co gourmet 05.JPG Gourmet laten komen
  • Click to enlarge image 201703 Martine en  Eric met familie gourmet 01.JPG
  • Click to enlarge image 201703 Martine en  Eric met familie gourmet 08.JPG
  •  

Het is mogelijk om bij een traiteur uit de buurt eten te bestellen. In de ontbijtruimte kan je het eten opwarmen in de oven of op het fornuis.Als jullie hiervoor interesse hebben, mail ons even zodat we jullie informatie kunnen doorsturen.

Je kan een gourmet aan huis laten komen (vanaf 5 personen). Klik op deze link zodat jullie zelf kunnen reserveren.
Dan wordt alles gebracht, t.e.m. de boter op het brood en extra kruiden voor het vlees. Ook het servies is erbij zodat je achteraf zowel de vuurtjes als het bestek en serviesgoed vuil in de bakken kan zetten. Dit wordt dan 's anderendaags bij ons afgehaald. Deze reservatie moet je vooraf betalen aan de firma.
Gelieve vooraf bij ons wel even te checken of wij tijdens de dag van levering thuis kunnen zijn : wij zullen ons best doen om het zo te regelen dat wij er zijn als alles geleverd en (na het weekend meestal op maandag) afgehaald wordt. Pas de dag voordien wordt aan jullie het leveringsuur doorgegeven.
Opgelet : helaas is barbeque NIET toegestaan in de4wilgen (ook al kan dit ook bij deze firma besteld worden). En we hebben zelf gemerkt dat een bakplaat beter bakt dan de gourmetstelletjes. Bij reservatie kunnen jullie altijd kiezen tussen beiden.

Verblijf je bij ons o.w.v. professionele doeleinden, dan is het zelfs mogelijk om tijdens de dag een dagmenu bij ons te laten toekomen, zodat dit 's avonds enkel moet opgewarmd worden. Dit kan al vanaf 2 personen.

Gelieve het ons om praktische redenen wel even te laten weten als jullie iets gereserveerd hebben.

​Drank is niet inbegrepen, hiervoor staat de honestybar ter beschikking. We vragen je om in onze B&B geen zelf meegebrachte dranken te nuttigen.
Ben je een fervent wijnliefhebber en wens je je eigen wijn te degusteren tijdens uw weekend in de4wilgen? Dit kan mits stopgeld van € 5,- per fles champagne/wijn.

We verwachten natuurlijk wel dat je de ruimte na gebruik weer netjes opruimt. Zo ondervinden de andere gasten geen hinder en kunnen wij 's morgens voor het ontbijt zorgen.