Adrenaline extrême avonturenpark te Comblain la Tour

Adrenaline extrême avonturenpark te Comblain la Tour

Op zoek naar adrenaline? Op 25 km ligt de steengroeve The Rock met de uitdaging Adrenaline +12. Deze Rock is een unieke locatie in een grote steengroeve van 5 hectare in Comblain-La-Tour. Deze site wordt uitgebaat door de gekende sport en events uitbater "The Outsider".

De aaneenschakeling van uitdagende proeven in een unieke locatie zullen u zeker bevallen : een grote steengroeve van 5 hectare groot. We vinden er: een rappel, een lange en zeer indrukwekkende indio-brug van 67 meter, een speleobox, een wankele plankjesbrug en een Freejump van de rotsen. Kortom een geslaagde combinatie van grenzen verleggen, uithouding en teamspirit.

De opdrachten zijn van een uitdagend niveau, maar zijn zeker ook haalbaar voor mensen die nooit eerder dergelijke outdoor-activiteiten hebben gedaan. Het zijn gevarieerde en veilige parcours, dat voor velen haalbaar is. De professionele monitoren begeleiden u en zijn dus ook altijd daar om te helpen waar het moeilijker wordt of waar iemand hulp nodig heeft.

Vooraf te reserven.

Mininum leeftijd 8 jaar.
Gelieve sportieve kledij en schoenen met een stevig profiel (type bottines) te voorzien en juwelen zoveel mogelijk te beperken.

Daarnaast kan je in Comblain volop genieten van een schitterende omgeving. In de natuur tref je hier bijvoorbeeld kleine beekjes die ervoor zorgen dat er op de hellingen zeldzame planten, varens, grassen en mossen groeien.

                                                                Website Adrenaline Extreme

 • Click to enlarge image Adrenaline 12 - Comblain-Fairon - parcours - The Outsider Ardenne SCRL.jpg Challengerpiste in de winter
 • Click to enlarge image Adrenaline 12 - Comblain-Fairon - parcours splo - The Outsider Ardenne SCRL.jpg Parcours spéléo
 • Click to enlarge image Adrenaline 12 - Comblain-Fairon - tyrolienne - The Outsider Ardenne SCRL.jpg Tyrolienne
 • Click to enlarge image Adrenaline 12 - Comblain-fairon - Challengerpiste - The Outsider Ardenne SCRL.jpg Challengerpiste in de zomer
 • Click to enlarge image The Rock Comblain la Tour.jpg Hoe hoog zou dit zijn ?
 •