Ontbijtruimte - kitchenette

Een heerlijke kop koffie, geurige thee, warme broodjes, een glas versgeperst fruitsap, versgesneden fruitsalade ... Is er een betere manier om de dag mee te beginnen? 
Het ontbijt is in de prijs inbegrepen.

De 150 jaar oude massief eiken parketvloer heeft een ongeëvenaard karakter. De zware houten plafondbalken hebben we gerestaureerd en ze komen weer volledig tot hun recht.

Samen tafelen met familie en/of vrienden ? Je kan 's avonds zelf een kleinigheid koken in de ontbijtruimte of eten bij een traiteur of restaurant bestellen (zie arrangementen) en iedere kamer heeft een aparte tafel gedurende heel je verblijf.
De kitchenette is voorzien van courant keukenmateriaal, ook een combi microgolf-oven. Diverse specerijen zoals peper en zout, ook olie, azijn, suiker en dergelijke staan ter jullie beschikking.
We verwachten natuurlijk wel dat je de ruimte na gebruik weer netjes opruimt. Zo ondervinden de andere gasten geen extra hinder en kunnen wij 's morgens voor het ontbijt zorgen.
In de gezamelijke frigo is ook de honestybar waar diverse drankjes (frisdranken, bier en wijn) beschikbaar zijn aan democratische prijzen.
Koffie en thee zijn gratis.

Er zijn ook 2 kinderstoeltjes.