Over Ons

Over Ons

Wie zijn we ...

Wij zijn Anke & Ed! In 2009 hebben wij deze hoeve gekocht en zijn we eerst stilaan begonnen met een totale renovatie van het gebouw dat door de jaren erg was afgetakeld.
Eerst hebben we er voor gezorgd dat wij zelf comfortabel konden wonen en we hebben ook de stallen en de schuur opnieuw opgeknapt.
Dan zijn we verhuisd vanuit Vlaanderen en werden we "Vlamingen over de taalgrens", wat het verbouwen al een stuk gemakkelijker maakte, ook al hebben we een tijd moeten camperen.
Op het moment dat ons gedeelte grotendeels in orde was, hebben we het hoofdhuis volledig verbouwd tot de vier kamers die de huidige B&B nu telt.

Nu de verbouwingen achter de rug zijn, floreert de (hobby)boerderij.Ed houdt er van om oude landbouwmachines terug op te knappen, om te werken met zijn dubbelspan op het land, en verdiept zich in de ecologie. Op de video zie je Ed aan het werk op ons land met onze 2 Vlaamse paarden en zijn zelfgemaakte paardentractor. In het eerste deel is Ed aan het maaien, en het tweede deel is Ed aan het regelen met een door hem herstelde keerder van 1945.

Zomer en winter stellen wij rust en stilte hier centraal en we hopen dat jullie ‘s ochtends enkel gewekt wordt door de fluitende vogeltjes, of door een koe die in de verte even loeit. 
We hebben in onze B&B gekozen voor een energiezuinig gebouw.

Wij hebben een groot hart voor mens, natuur en dier hopen dat we jullie binnenkort mogen verwelkomen en staan graag tot uw beschikking om te helpen of om jullie vragen te beantwoorden!

Iedereen die graag wil weten wat de recente gebeurtenissen zijn, zoals wanneer er pups of veulentjes geboren worden, kan ons volgen op facebook.

Geschiedenis               In het nieuws               Sfeerbeelden op de boerderij               Foto's naaste omgeving               Getuigenissen                facebook volg ons 

 • Click to enlarge image 01 201605 28 Warre op stap met baasje Ed en zonder de mama 09 met Anke.JPG Kleine Warre, 5 dagen jong, is hier voor de eerste keer op stap met baasje Ed én zonder de mama. Ze komen tot bij ons op het terras, om even "klappekes" te doen. Zo kan mama Scala hen vanuit haar stal aan de overkant, goed in de gaten blijven houden.
 • Click to enlarge image 02 201603 18 Sofietje 2 dagen jong pas gewassen 02.JPG Het lammetje Sofie was te vroeg geboren. We hebben haar de eerste dagen thuis groot gebracht met de moedermelk die we bij de mama aftapten.
 • Click to enlarge image 03 202008 20 Filip Waeytens ardennen32 Anke en Ed.JPG
 • Click to enlarge image 04 201605 01 Met de koets weg 14.JPG
 • Click to enlarge image 05 201608 Falko op bezoek 20 Faco Anke Rosai.JPG
 • Click to enlarge image 06 201505 15 Namur bezoeken 15 Ed - Seppe.jpg
 • Click to enlarge image 07 201606 02 Eerste kennismaking Warre-ke 2weken jong zeer diep onder de indruk van de grote sterke papa 04.JPG Eerste kennismaking : Warre-ke, 2weken jong, is zeer diep onder de indruk van de grote sterke papa.
 • Click to enlarge image 08 201804 Anke met Olga Seppe en Roza.JPG
 • Click to enlarge image 09 201911 Anke met Roza en Marieke.JPG
 • Click to enlarge image 10 201607 Ed menner IMG_6360.JPG
 •  
View the embedded image gallery online at:
https://www.de4wilgen.be/over-ons#sigProId57dcfa1497