In het nieuws

24 juni
Dagelijkse uitstap van de Schotse collie pupjes van 8 weken : ze hebben beslist dat dit hun "speel zandbak" is.  PS : De kwaliteit van het filmpje is blijkbaar véél beter als je, na het starten, onderaan klikt op YOUTUBE (om het daar rechtstreeks te bekijken).
Meer Info
13 juni
De pupjes, Amerikaanse Schotse collie, vinden het fijn als we op stap gaan in de weide. Ook Marieke weet ondertussen dat alle kinderen helpen, zodat er geen enkel pupje verdwaald geraakt.  PS : De kwaliteit van het filmpje is blijkbaar véél beter als je, na het starten, onderaan klikt op YOUTUBE (om het daar rechtstreeks te bekijken).
Meer Info
01 juni
Marieke en haar pupjes van 5 weken amuseren zich samen op het terras. Ze hebben het duidelijk naar hun zin...  PS : De kwaliteit van het filmpje is blijkbaar véél beter als je, na het starten, onderaan klikt op YOUTUBE (om het daar rechtstreeks te bekijken).
Meer Info
30 mei
Marieke's pupjes zijn ondertussen al 4 weken en beginnen flink rond te huppelen.  PS : De kwaliteit van het filmpje is blijkbaar véél beter als je, na het starten, onderaan klikt op YOUTUBE (om het daar rechtstreeks te bekijken).
Meer Info
21 mei
We hebben van ons Marieke 8 gezonde pupjes gekregen !Dit filmpje toont hun eerste 3 weken. Veel eten en slapen ...  PS : De kwaliteit van het filmpje is blijkbaar véél beter als je, na het starten, rechtsonderaan klikt op YOUTUBE (om het daar rechtstreeks te bekijken).
Meer Info
01 juli
Het heeft wat om handen om Marieke's pupjes naar "the little prairie" te laten gaan. Uiteindelijk hebben we ze maar gedragen ;-) Eens daar ... is het dolle pret samen met de buurkindjes.  PS : De kwaliteit van het filmpje is blijkbaar véél beter als je, na het starten, rechtsonderaan klikt op YOUTUBE (om het daar rechtstreeks te bekijken).
Meer Info
21 juni
De pupjes van ons Marieke, Schotse collies, zijn ondertussen 6 weken. Het zijn echte speelvogels geworden. En Marieke blijft het zorgzame moederke dat ook met hen samen speelt.  PS : De kwaliteit van het filmpje is blijkbaar véél beter als je, na het starten, rechtsonderaan klikt op YOUTUBE (om het daar rechtstreeks te bekijken).
Meer Info
09 mei
We hebben van ons Marieke 5 gezonde pupjes gekregen !Dit filmpje toont hun eerste 2 dagen. Veel eten en slapen ...  PS : De kwaliteit van het filmpje is blijkbaar véél beter als je, na het starten, rechtsonderaan klikt op YOUTUBE (om het daar rechtstreeks te bekijken).
Meer Info
29 jan
‘t Is een meisje ! Hier zijn de eerste beelden van ons veulentje en een video van haar eerste stapjes buiten! Vader : Xel Van de4wilgen   Grootvader vaderskant : Sterre   Grootmoeder vaderskant : ScalaMoeder : Valérie  PS : De kwaliteit van het filmpje is blijkbaar véél beter als je, na het starten, rechtsonderaan klikt op YOUTUBE (om het daar rechtstreeks te bekijken).
Meer Info
29 jan
Latitude 50 à Marchin disposera d’un lieu unique pour les arts du cirque et de la rue en novembre. Les travaux sont en cours et les artistes arrivent.A Marchin, Latitude 50 a été reconnu comme centre scénique de la Fédération Wallonie-Bruxelles. Il n’y en a que dix dont le Théâtre de Liège, le Théâtre de Namur, Charleroi Danse, ...« C’est un lieu unique en Belgique…
Meer Info