Wat is er te doen

De natuur heeft hier de bovenhand. De Condroz, ook wel "la petite Loire belge" genoemd, is nog niet ontdekt door het grote publiek. Soms voelen we ons in Oostenrijk, dan in het Zwarte Woud, de ene keer zien we weidse heuvels, even later weer een coulisse-landschap en watercascades.

Ook cultureel en historisch valt er in de buurt heel wat te beleven. Hiervoor kan je gemakkelijk even doorklikken naar de pagina "omgeving".

In de brochure "Apprendre en s'amusant!" van Terre de Meuse vindt u tal van ideeën voor excursies, activiteiten of verblijven waarbij kennis, creativiteit en vrije tijd worden gecombineerd.

Je kan 's avonds zelf een kleinigheid koken in de ontbijtruimte of eten bij een traiteur of restaurant bestellen (zie arrangementen) en iedere kamer heeft een aparte tafel gedurende heel je verblijf.

Voor wie als groep geïnteresseerd is in een workshop, gekoppeld aan een verblijf, helpen wij graag iets leuks en origineels uitwerken. Ruimschoots op voorhand aanvragen is uiteraard noodzakelijk.